Erikoispesut

Tekstiilit kärsivät huokoisen pintarakenteensa vuoksi usein kodin tai konttorin tavaroista eniten home- ja savuvahinkotilanteissa. Ne ovat erityisen alttiita imemään itseensä etenkin hajuhaittoja. Oikeanlaisella pesulla moni tekstiili voidaan kuitenkin pelastaa ja palauttaa takaisin käyttökuntoon. Poistamme Pyykkituvalla ammattitaidolla tekstiileistä vahingon aiheuttamat voimakkaat tuoksut ja tahrat.

Työvaatehuolto

1. Home- ja savuvahinkopyykit Pyykkituvalle

Kodin tekstiilien pesu

Tuon itse

Voit tuoda pyykkiä pesulalle 24/7. Voit myös halutessasi soittaa tai lähettää tekstiviestin, niin otamme sinut vastaan.

+358 50 308 8808
info@pyykkitupa.fi

Työvaatehuolto

Tilaa nouto

Voit myös tilata noudon ja kotiintoimituksen (nouto ja palautus yhteensä 15 €). Soita ja sovitaan tarkemmat tiedot (tai laita lomakekysely). Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on erikoispesua kaipaava sohva tai muu isompi tekstiili:

+358 50 308 8808
info@pyykkitupa.fi

2. Savu- ja homevahinkopyykkien pesu

Kaikki tekstiilit pestään juuri niille sopivalla tavalla sekä kuivataan asianmukaisesti. Hajuhaitat ja tiukat tahrat poistetaan erikoispesuaineilla pesun yhteydessä. Ilmoitamme, mikäli jotakin tahraa ei saada poistettua. Emme koskaan pese asiakkaidemme pyykkejä sekaisin.

3. Haku tai toimitus

Noudat Pyykkituvalta

Puhtaat pyykit voi noutaa Pyykkituvalta heti kun olet saanut meiltä ilmoituksen.

Lakanapyykki Vaasa

Tuomme pestyt pyykit kotiisi asti

Tuomme pestyt pyykit kotiisi asti aikataulussa, jonka olimme jo aiemmin sopineet.

Ota enemmän aikaa itsellesi – pestään pyykit meillä

Valitse yksi

Korvaako vakuutukseni home- tai savuvahinkopesun?

Pesulapalveluiden korvattavuus riippuu aina omasta vakuutusyhtiöstäsi ja vakuutuksesi kattavuudesta. Emme hoida korvaushakemuksia vakuutusyhtiöiden kanssa, mutta toimitamme puhtaan pyykin mukana aina selkeän lähetyslistan, josta näet pestyn pyykin määrän sekä mahdolliset huomiot.