Kotitalouden frotee- ja lakanapyykit

Mikä onkaan mukavampaa kuin sukeltaa puhtaisiin lakanoihin nukkumaan? Katso alta prosessi, miten saat likaisista lakanoista ja froteepyyhkeistä taas ihanan puhtaita. Meillä lakana- ja froteepyykki pestään kilohinnalla (7 € / kg).

Lakanoiden pesu

1. Pestävät lakanat ja froteet Pyykkituvalle

Tuo

Voit tuoda pyykkiä pesulalle 24/7. Voit myös halutessasi soittaa tai lähettää tekstiviestin, niin otamme sinut vastaan.

+358 50 308 8808

Kodin tekstiilien pesu

Me noudamme

Helpoin, kätevin ja vaivattominen vaihtoehto. Soita ja sovitaan tarkemmat tiedot (tai laita lomake hieman alempaa):

+358 50 308 8808

Vakiopäivä

Voimme sopia vakiopäivän. Esimerkiksi joka toinen torstai käymme hakemassa pyykit. Soita ja sovitaan tarkemmat tiedot (tai täytä hieman alempana oleva lomake):

+358 50 308 8808

2. Pesu

Me pesemme

Lakana- ja froteepyykki pestään sopivilla pesuohjelmilla sekä kuivataan asianmukaisesti. Käytämme miltein täysin hajusteettomia pesuaineita. Petivaatteet viimeistellään mankeloiden sileiksi.

3. Nouto tai toimitus

Nouda

Puhtaat mankeloidut lakana, viikatut saunatakit ja kumppanit voi noutaa Pyykkituvalta heti kun olet saanut meiltä ilmoituksen.

Me tuomme

Tuomme puhtaudet kotiisi asti aikataulussa, jonka olimme jo aiemmin sopineet.

Enemmän aikaa itsellesi – pesetä pyykit meillä

Valitse yksi

Lakanoiden pesu pesulassa lisää viihtyvyyttä ja helpottaa majoitusalan arkea

Lakanapyykki on majoitustoiminnan ytimessä, sillä petivaatteet ja pyyhkeet on vaihdettava jokaisen majoittujan jälkeen. Pehmeät ja puhtaat lakanat nostavat asiakaskokemuksen korkealle tasolle.
Pesulassa lakanoista puhdistuvat vaikeimmatkin tahrat, ja petivaatteet on helpompi vaihtaa siivouksen yhteydessä, kun ne on siististi mankeloitu käyttövalmiiksi. Käytämme lähes hajusteettomia pesuaineita, jolloin allergia-asiakkaatkin majoittuvat mukavasti.

Puhdas ja ryhdikkäästi mankeloitu lakanapyykki takaa hyvät unet

Ryppyiset ja tunkkaiselta tuoksuvat lakanat eivät houkuttele heittäytymään untenmaille, kun taas raikas ja ryhdikkäästi mankeloitu peti suorastaan kutsuu rentoutumaan. Lakanapyykin pesun laatu vaikuttaakin paljon siihen, millainen mielikuva asiakkaalle majoituspaikasta jää. Usein tämä välittyy myös varaussivustojen majoitusarviointeihin: puhdas pyykki luo puhtaan mielikuvan ja parantaa viihtyvyyttä.

Lakanoiden pesu pesulassa varmistaa, että liinavaatteet puhdistuvat riittävän tehokkaasti. Liian alhaisessa lämpötilassa pesty lakanapyykki ei puhdistu riittävän tehokkaasti. Pölypunkit ja muut salamatkustajat viihtyvät hyvin lakanoissa, joiden pesua ei ole hoidettu asianmukaisesti.

Pesuaineen oikeanlaiseen annosteluun kannattaa kiinnittää tarkasti huomiota: vahvalta tuoksuvat tai liian suurissa määrissä käytetyt pesuaineet voivat jättää lakanpyykkiin jäämiä, jotka ärsyttävät ihoa. Liian voimakkaat pesuaineet myös kuluttavat lakanapyykkiä normaalia enemmän, jolloin liinavaatteita joutuu uusimaan turhaan.

Tiesitkö, että Pyykkituvalla pestään lakanat lähest tuoksuttomilla pesuaineilla?

Lakanoiden pesu pesulassa säästää aikaa ja helpottaa arkea

Asiakkaan saaman lisäarvon lisäksi lakanoiden pesu pesulassa säästää yrittäjän aikaa ja helpottaa arjen siivoustyötä. Majoitusalalla siivousaika on keskitettävä tiukimmillaan kolmeen tuntiin, jolloin käyttövalmiina oleva puhdas pyykki säästää tärkeitä minuutteja. Etenkin silloin, kun majoitustiloja on siivottavana useita, on tärkeää, ettei pyykki aiheuta ylimääräistä stressiä, vaan voidaan keskittyä olennaiseen.

Lakanapyykki tarkistetaan aina pesun yhteydessä, ja mahdollisista irti lähtemättömistä tahroista ja korjaustarpeista ilmoitetaan selkeästi palautuksen yhteydessä. Näin voit olla varma, ettei lakanoista paljastu ikäviä yllätyksiä, kun on aika vaihtaa ne puhtaina takaisin sänkyyn.

Pesulassa puhdistuvat myös froteepyyhkeet

Froteepyyhkeet ovat lakanapyykin lisäksi toinen majoitusalan yleisimmistä tekstiileistä. Ongelmaksi muodostuu usein se, kuinka pyyhkeet saa pysymään kodikkaan pehmeinä, kun niitä pestään joskus jopa päivittäin. Karhealta tuntuva ja imukykynsä menettänyt pyyhe ei ole omiaan nostamaan majoituskohteen mielikuvaa asiakkaan silmissä.

Väärällä tekniikalla tai pesuaineilla pestyt pyyhkeet kuluvat ennen aikojaan: niiden värit voivat haalistua tai materiaalin ominaisuudet mennä pilalle. Hyviin pyyhkeisiin investointi kannattaa silloin, kun niiden pesun ja huollon sitoutuu tekemään niille sopivalla tavalla. Ammattilaisen käsissä pyyhkeet kestävät tiheääkin pesusykliä paremmin.

Mikäli froteepyyhkeitä pesee kotona, on tärkeää huomioida, että niihin kertyy vahvan imukykyisyyden vuoksi herkästi pesuainejäämiä. Tämä tekee pyyhkeistä nopeasti kovia ja karheita. Sopiva pesulämpötila on myös hyvä tiedostaa, sillä froteepyyhkeet eivät puhdista kunnolla liian miedossa lämmössä.

Lakanoiden pesu pesulassa onnistuu myös kausiluontoisesti

Majoitusalalla on usein kausittaisia vaihteluita: joillakin majoituskohteilla kesä on kuuminta sesonkia, kun taas toisille virtaa talvipakkasilla eniten vieraita. Pesulapalveluita onkin mahdollista hyödyntää helposti oman pyykkihuollon tukena silloin, kun pyykin määrä kasvaa kiireisempinä kausina.

Kaipaavatko yrityksesi lakanapyykki tai pyyhkeet säännöllistä pesijää? Onko apukäsille tarvetta pyykinpesussa kuumimpana sesonkina? Soita tai laita meille viestiä, niin jutellaan lisää, kuinka pyyhkeiden ja lakanoiden pesu pesulassa onnistuu Pyykkituvalla!