Lakanapyykkien ja froteepykkien pesu – Yrityksille

Kaipaavatko yrityksesi lakanapyykki tai pyyhkeet säännöllistä pesijää? Onko apukäsille tarvetta pyykinpesussa kuumimpana sesonkina? Soita tai laita meille viestiä.

Lakanapyykki Vaasa

1. Lakanat- ja froteepyykki pesulalle

Haemme pyykin sovitusti

Hoidamme asiakkaan niin halutessa lakana- ja froteepyykin kuljetukset pesulalle. Sovimme tällöin kanssasi vakiopäivän, jolloin noudamme likaiset pyykit pesuun ja tuomme samalla puhtaat takaisin. Laitetaan homma liikkeelle:

+358 50 308 8808
info@pyykkitupa.fi

Lakanapyykki Vaasa

Tuotte pyykin itse

Voit myös tuoda itse pyykit paikan päälle pesulalle. Tällöin toimitamme sinulle helpot ohjeet, joiden avulla voit jättää meille pestäväksi pyykkiä tai noutaa ne puhtaana pois 24/7! Laitetaan homma liikkeelle:

+358 50 308 8808
info@pyykkitupa.fi

2. Yritysten lakana- ja froteepyykin pesu

  • Pyykki tyhjätään kuljetussäkeistä tai -laatikoista, lajitellaan ja merkataan yrityksen nimellä. Emme pese asiakkaidemme pyykkiä sekaisin, joten saat aina takaisin oman yrityksesi pyykit.
  • Kaikki pyykki pestään niille sopivilla pesuohjelmilla sekä kuivataan asianmukaisesti. Petivaatteet viimeistellään mankeloiden sileiksi.
  • Puhtaat pyykit lasketaan, viikataan ja pakataan takaisintoimitusta varten. Saunatakit viikkaamme aina erityisen näyttävästi, jotta asiakkaasi wau-elämys on taattu.

3. Nouto tai toimitus

Tuomme puhtaina takaisin

Toimitetaan puhdas pyykki perille sovittuna ajankohtana. Hyllytämme pyykit asiakkaan niin halutessa.

+358 50 308 8808
info@pyykkitupa.fi

Lakanapyykki Vaasa

Haette itse

Asiakkaalle lähetetään viesti heti, kun puhtaat pyykit ovat noudettavissa.

+358 50 308 8808
info@pyykkitupa.fi

Enemmän aikaa työnteolle – pesetä pyykit meillä

Valitse yksi

Lakanoiden pesu pesulassa lisää viihtyvyyttä ja helpottaa majoitusalan arkea

Lakanapyykki on majoitustoiminnan ytimessä, sillä petivaatteet ja pyyhkeet on vaihdettava jokaisen majoittujan jälkeen. Pehmeät ja puhtaat lakanat nostavat asiakaskokemuksen korkealle tasolle.
Pesulassa lakanoista puhdistuvat vaikeimmatkin tahrat, ja petivaatteet on helpompi vaihtaa siivouksen yhteydessä, kun ne on siististi mankeloitu käyttövalmiiksi. Käytämme lähes hajusteettomia pesuaineita, jolloin allergia-asiakkaatkin majoittuvat mukavasti.

Puhdas ja ryhdikkäästi mankeloitu lakanapyykki takaa hyvät unet

Ryppyiset ja tunkkaiselta tuoksuvat lakanat eivät houkuttele heittäytymään untenmaille, kun taas raikas ja ryhdikkäästi mankeloitu peti suorastaan kutsuu rentoutumaan. Lakanapyykin pesun laatu vaikuttaakin paljon siihen, millainen mielikuva asiakkaalle majoituspaikasta jää. Usein tämä välittyy myös varaussivustojen majoitusarviointeihin: puhdas pyykki luo puhtaan mielikuvan ja parantaa viihtyvyyttä.

Lakanoiden pesu pesulassa varmistaa, että liinavaatteet puhdistuvat riittävän tehokkaasti. Liian alhaisessa lämpötilassa pesty lakanapyykki ei puhdistu riittävän tehokkaasti. Pölypunkit ja muut salamatkustajat viihtyvät hyvin lakanoissa, joiden pesua ei ole hoidettu asianmukaisesti.

Pesuaineen oikeanlaiseen annosteluun kannattaa kiinnittää tarkasti huomiota: vahvalta tuoksuvat tai liian suurissa määrissä käytetyt pesuaineet voivat jättää lakanpyykkiin jäämiä, jotka ärsyttävät ihoa. Liian voimakkaat pesuaineet myös kuluttavat lakanapyykkiä normaalia enemmän, jolloin liinavaatteita joutuu uusimaan turhaan.

Tiesitkö, että Pyykkituvalla pestään lakanat lähest tuoksuttomilla pesuaineilla?

Lakanoiden pesu pesulassa säästää aikaa ja helpottaa arkea

Asiakkaan saaman lisäarvon lisäksi lakanoiden pesu pesulassa säästää yrittäjän aikaa ja helpottaa arjen siivoustyötä. Majoitusalalla siivousaika on keskitettävä tiukimmillaan kolmeen tuntiin, jolloin käyttövalmiina oleva puhdas pyykki säästää tärkeitä minuutteja. Etenkin silloin, kun majoitustiloja on siivottavana useita, on tärkeää, ettei pyykki aiheuta ylimääräistä stressiä, vaan voidaan keskittyä olennaiseen.

Lakanapyykki tarkistetaan aina pesun yhteydessä, ja mahdollisista irti lähtemättömistä tahroista ja korjaustarpeista ilmoitetaan selkeästi palautuksen yhteydessä. Näin voit olla varma, ettei lakanoista paljastu ikäviä yllätyksiä, kun on aika vaihtaa ne puhtaina takaisin sänkyyn.

Pesulassa puhdistuvat myös froteepyyhkeet

Froteepyyhkeet ovat lakanapyykin lisäksi toinen majoitusalan yleisimmistä tekstiileistä. Ongelmaksi muodostuu usein se, kuinka pyyhkeet saa pysymään kodikkaan pehmeinä, kun niitä pestään joskus jopa päivittäin. Karhealta tuntuva ja imukykynsä menettänyt pyyhe ei ole omiaan nostamaan majoituskohteen mielikuvaa asiakkaan silmissä.

Väärällä tekniikalla tai pesuaineilla pestyt pyyhkeet kuluvat ennen aikojaan: niiden värit voivat haalistua tai materiaalin ominaisuudet mennä pilalle. Hyviin pyyhkeisiin investointi kannattaa silloin, kun niiden pesun ja huollon sitoutuu tekemään niille sopivalla tavalla. Ammattilaisen käsissä pyyhkeet kestävät tiheääkin pesusykliä paremmin.

Mikäli froteepyyhkeitä pesee kotona, on tärkeää huomioida, että niihin kertyy vahvan imukykyisyyden vuoksi herkästi pesuainejäämiä. Tämä tekee pyyhkeistä nopeasti kovia ja karheita. Sopiva pesulämpötila on myös hyvä tiedostaa, sillä froteepyyhkeet eivät puhdista kunnolla liian miedossa lämmössä.

Lakanoiden pesu pesulassa onnistuu myös kausiluontoisesti

Majoitusalalla on usein kausittaisia vaihteluita: joillakin majoituskohteilla kesä on kuuminta sesonkia, kun taas toisille virtaa talvipakkasilla eniten vieraita. Pesulapalveluita onkin mahdollista hyödyntää helposti oman pyykkihuollon tukena silloin, kun pyykin määrä kasvaa kiireisempinä kausina.

Kaipaavatko yrityksesi lakanapyykki tai pyyhkeet säännöllistä pesijää? Onko apukäsille tarvetta pyykinpesussa kuumimpana sesonkina? Soita tai laita meille viestiä, niin jutellaan lisää, kuinka pyyhkeiden ja lakanoiden pesu pesulassa onnistuu Pyykkituvalla!