Ravintolan pöytäliinojen pesu

Vaasassa on monta mahtavaa ravintolaa. Useammassa on myös pöytäliinat ja työvaatteet tiptop. Heitä on ilo palvella – ja niin teitäkin.

Ravintolan pöytäliinojen pesu Vaasa

1. Ravintoloiden liinat ja työvaatteet Pyykkituvalle

Haemme pyykin sovitusti

Hoidamme asiakkaan niin halutessa pyykkien kuljetukset pesulalle. Sovimme tällöin kanssasi vakiopäivän, jolloin noudamme likaiset pyykit pesuun ja tuomme samalla puhtaat takaisin. Pyydä tarjous:

+358 50 308 8808
info@pyykkitupa.fi

Ravintolan pöytäliinojen pesu Vaasa

Tuotte pyykin itse

Voit myös tuoda itse pyykit paikan päälle pesulalle. Tällöin toimitamme sinulle helpot ohjeet, joiden avulla voit jättää meille pestäväksi pyykkiä tai noutaa ne puhtaana pois 24/7! Pyydä tarjous tai kysy lisää:

+358 50 308 8808
info@pyykkitupa.fi

2. Ravintolapyykin pesu

  • Pyykki tyhjätään kuljetussäkeistä tai -laatikoista, lajitellaan ja merkataan yrityksen nimellä. Emme pese asiakkaidemme pyykkiä sekaisin, joten saat aina takaisin oman yrityksesi pyykit.
  • Kaikki pyykki pestään niille sopivilla pesuohjelmilla sekä kuivataan asianmukaisesti. Tarvittaessa tekstiilit silitetään tai mankeloidaan sileiksi.
  • Puhtaat pyykit lasketaan, viikataan ja pakataan takaisintoimitusta varten.

3. Nouto tai toimitus

Tuomme puhtaina takaisin

Toimitetaan puhdas pyykki perille sovittuna ajankohtana. Hyllytämme pyykit asiakkaan niin halutessa.

+358 50 308 8808
info@pyykkitupa.fi

Lakanapyykki Vaasa

Haette itse

Asiakkaalle lähetetään viesti heti, kun puhtaat pyykit ovat noudettavissa.

+358 50 308 8808
info@pyykkitupa.fi

Enemmän aikaa työnteolle – pesetä liinat Pyykkituvalla

Valitse yksi

Pöytäliinan pesu auttaa luomaan tunnelmaa

Pyykkituvan historia punoutuu yli 40 vuoden taakse, kietoutuen matkalla mm. Vaasan hienoimpien ravintoloiden puhtaan valkeisiin liinoihin. Olemme ravintolapyykin erikoisosaaja pitkällä kokemuksella.

Pienenä yrittäjävetoisena yrityksenä ymmärrämme aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa. Tiedämme, millaisia kustannusongelmia syntyy, mikäli puhtaat pyykit eivät ole sovittuna aikana perillä. Laadukkaan pesujäljen lisäksi olemmekin tunnettuja tehokkaasta palvelustamme sekä siitä, että teemme aina sen, minkä lupaamme.

Ravintolan tekstiilit ovat sisään astuessa usein ensimmäisiä asioita, joihin kiinnitetään huomiota: hohtavan valkoiset ja särmästi silitetyt pöytäliinat ja servetit antavat heti positiivisen alun ruokailuelämykselle. Likaiset pöytäliinat, tahraiset servetit tai henkilökunnan sotkuiset työvaatteet ovat puolestaan omiaan viemään ruokahalun mennessään – puhdas ravintolapyykki onkin asiakaskokemuksen näkökulmasta avainasemassa.

Asiakaskokemuksen lisäksi ravintolaserviisin valmistelu helpottuu, kun salihenkilökunnalla on käytössään käyttövalmiit puhtaat tekstiilit. Jos liinat puuttuvat, ei kattaustatyötä päästä aloittamaan lainkaan, ja likaisten liinojen kanssa aika menee vääriin asioihin, kuten tahrojen tarkastamiseen tai ryppyjen oikomiseen.

Ravintolan pöytäliinan pesu vaatii usein tahranpoistoa

Pöytäliinojen tahroilta ei voi ravintolamaailmassa välttyä. Ruoka, viini, kynttilöiden steariini, huulipuna ja muut ruokailun lomassa tekstiiliin tarttuneet tahrat kannattaakin poistaa mahdollisimman nopeasti tiukan pinttymisen estämiseksi. Mitä nopeammin ravintolan pöytäliinat saadaan käytön jälkeen pesulaan, sitä paremmin tahranpoisto voidaan toteuttaa. Teemme Pyykkituvalla tahranpoiston ilman lisämaksua, ja informoimme, mikäli jokin tahra on pinttynyt peruuttamattomasti liinan pintaan.

Ravintolaliinat ovat usein pellavaa, puuvillaa tai vahakangasta. Olipa liinan materiaali mikä hyvänsä, se vaatii aina omanlaisensa pesutavan. Pesuohjeita on tärkeää noudattaa, jotta pesu ei kuluta liinan kuituja turhaan, mutta tahrat puhdistuvat riittävän tehokkaasti. Oikeanlainen pesu varmistaa, että liinat pysyvät käyttökuntoisina ja siisteinä mahdollisimman pitkään. Pesun lisäksi tyylikkääseen lopputulokseen tarvitaan vielä mankelointi, joka varmistaa sileän lopputuloksen.

Ravintola-alan työvaatteiden pesu ja pöytäliinan pesu samasta paikasta

Ravintolan tekstiilipyykkiä ovat mm. pöytäliinat ja servetit, mutta myös ravintolan työvaatteet. Siistit ja ehjät työvaatteet ravintola-alalla ovat tärkeässä osassa luomassa tunnelmaa ja tukemassa positiivista mielikuvaa ravintolasta. Työvaatteet toimivat henkilökunnan uniformuna, minkä vuoksi onkin tärkeää varmistaa, että sekä salihenkilökunnalla että keittiön puolella on aina saatavilla asianmukaisesti pestyt työvaatteet. Puhtaissa ja ehjissä työvaatteissa ammattiylpeys pääsee loistamaan ja työmotivaatio kasvaa.

Kätevintä on pestä työvaatteet, ravintolaliinat ja servetit samassa paikassa, jolloin pyykkien kuljetus voidaan hoitaa ketterästi samalla kerralla. Emme pese asiakkaidemme pyykkejä sekaisin, joten saat aina juuri oman ravintolasi pöytäliinat ja muut tekstiilit puhtaana takaisin.