Välj en sida

Mer tid för dig eller företagets kärnverksamhet

FÖR FÖRETAG

Vi tar hand om ditt företags arbetskläder, lakan och frotté, restaurang- och kontorstextilier. Vår specialitet är tvätt och mangling av bordsdukar och servetter. Därför använder de finaste restaurangerna och hotellen i Vasa vår tvätteriservice.

Varför tvätta just hos oss?

 1. Hos Pyykkitupa håller vi god ordning så att du alltid får tillbaka det du lämnat in för tvätt. Vi blandar aldrig tvätt från olika kunder.
 2. Vi har en genuin förståelse för våra kunders verksamhet och vet vilka kostnader som uppstår om man inte får sin rena tvätt levererad i tid. Du kan lita på att vi alltid håller den överenskomna tidtabellen.
 3. Vi tvättar all tvätt lokalt i Vasa vilket minimerar koldioxidavtrycket.

Hur fungerar vår service?

 1. KARTLÄGGNING – vi går igenom ert företags behov av tvätteriservice.
 2. OFFERT – vi gör upp en offert enligt kartläggningen. Kläder och löpare tvättas per styckepris. Övriga textilier har ett kilopris.
 3. VI KOMMER ÖVERENS OM DETALJERNA – vi bestämmer tillsammans hur tvätten levereras, tidtabellen, eventuella nycklar eller portkoder samt övriga ärenden gällande utförandet av jobbet.
 4. TVÄTTA LOSS – vi tar hand om tvätten som överenskommet. Uppsägningstiden för vår service är alltid noll dagar, för vi litar på kvaliteten på vårt arbete.

FÖR HUSHÅLL

Ren tvätt med 3–5 dagars leveranstid

 1. Ta med dig tvätten till tvätteriet under våra öppettider (8–16) eller beställ avhämtning på numret: 050 308 8808 (ring eller skicka ett Whatsapp-meddelande)
 2. Vi meddelar dig via Whatsapp när du kan hämta din rena tvätt. Om du beställt leverans meddelar vi dig vilken dag du får tvätten hemkörd.
 3. Du kan betala tvätten med kort på tvätteriet eller som faktura som skickas per e-post. Se vår prislista:

Hemleverans av tvätt tot. endast 15 € tur och retur

 1. Beställ avhämtning på numret: 050 308 8808 (ring eller skicka ett Whatsapp-meddelande)
 2. Töm fickorna, lägg tvätten i en plastpåse och märk påsen med ditt eget namn och telefonnummer.
 3. Vi hämtar tvätten vid en i förväg överenskommen tidpunkt och meddelar på förhand när du får den rena tvätten tillbaka. Våra avhämtnings- och leveransdagar är tisdag och torsdag.

Pyykkitupas historia

– ren tvätt och god service

Pyykkitupas historia är ett bevis på till vad ett modigt steg ut i det okända kan leda när det görs av hjärtat. Vårt tvätteri går tillbaka mer än 40 år i tiden, insvept i bland annat rena, vita bordsdukar från Vasas förnämaste restauranger. Vi har gått från en oansenlig start till att bli en uppskattad tvättservice för många Vasabor tack vare vår förstklassiga kvalitet och hjärtliga service.

Vi på Pyykkitupa anser att en perfekt manglad lakantvätt eller en renskurad matta inte längre räcker i dag. Förutom en slutprodukt av bästa kvalitet krävs även en positiv, empatisk och flink kundservice – och det är precis det Pyykkitupa erbjuder.