Toimiston tekstiilien pesu

Kaipaako yrityksesi pyykkihuoltoa? Onko apukäsille tarvetta pyykinpesussa kuumimpana sesonkina? Pesemme verhot, matot, tyynynpäälliset, sohvat ja nojatuolit.

Toimiston tekstiilien pesu

1. Toimistotekstiilit Pyykkituvalle

Haemme pyykin sovitusti

Hoidamme asiakkaan niin halutessa pyykkien kuljetukset pesulalle. Sovitaan päivä, jolloin noudamme likaiset pyykit pesuun:

+358 50 308 8808
info@pyykkitupa.fi

Lakanapyykki Vaasa

Tuotte pyykin itse

Voit myös tuoda itse pyykit paikan päälle pesulalle. Tällöin toimitamme sinulle helpot ohjeet, joiden avulla voit jättää meille pestäväksi pyykkiä tai noutaa ne puhtaana pois 24/7!

+358 50 308 8808
info@pyykkitupa.fi

2. Pesu Pyykkituvalla

  • Pyykki tyhjätään kuljetussäkeistä tai -laatikoista, lajitellaan ja merkataan yrityksen nimellä. Emme pese asiakkaidemme pyykkiä sekaisin, joten saat aina takaisin oman yrityksesi pyykit.
  • Kaikki pyykki pestään niille sopivilla pesuohjelmilla sekä kuivataan asianmukaisesti. Tarvittaessa tekstiilit silitetään tai mankeloidaan sileiksi.
  • Puhtaat pyykit lasketaan, viikataan ja pakataan takaisintoimitusta varten.

3. Toimitus tai nouto

Tuomme puhtaina takaisin

Toimitetaan puhdas pyykki perille sovittuna ajankohtana.

+358 50 308 8808
info@pyykkitupa.fi

Toimiston tekstiilien pesu

Haette itse

Asiakkaalle lähetetään viesti heti, kun puhtaat pyykit ovat noudettavissa.

+358 50 308 8808
info@pyykkitupa.fi

Enemmän aikaa työnteolle – pesetä pyykit Pyykkituvalla

Valitse yksi

Toimiston tekstiilit – kun tahdot raikastaa konttorin ilmettä ja sisäilmaa

Tekstiilit lisäävät toimiston viihtyisyyttä ja tukevat brändi-ilmettä, mutta keräävät pitkään paikallaan seisoessaan itseensä pölyä ja likaa, joka aiheuttaa usein allergiaoireita ja tunkkaista sisäilmaa. Toimiston verhot ja matot onkin syytä pestä säännöllisesti, jotta materiaali pysyy miellyttävänä, värit kirkkaina ja pölyhaitat poissa.

Mitä toimiston tekstiilien pesu maksaa?

Verhot pesemme kappale- tai kilohintaan, riippuen materiaalista ja verhojen pituudesta. Nappaa kuva verhoista, ja lähetä se meille WhatsAppiin tai sähköpostiin, niin annamme sinulle tarjouksen pesusta. Pesun hintaan sisältyy myös verhojen mankelointi.

Noudamme halutessasi verhot konttorilta pesuun niin, että otamme ne puolestasi ikkunoista alas ja ripustamme puhtaina takaisin. Hinta noudolle sekä verhojen alas ottamiselle ja takaisin ripustamiselle on 35 €/h + alv.

Pesemme toimiston sohvat ja nojatuolit paikan päällä

Toimiston nojatuolit ja sohvat kaipaavat muiden tekstiilien tapaan säännöllistä puhdistusta. Sohvien ja nojatuolien tekstiilipesut onnistuvat meiltä paikan päällä asiakkaan tiloissa, jolloin isoja huonekaluja ei tarvitse lähteä siirtämään erikseen pesulalle. Näin pestyt istuimet saadaan nopeasti takaisin toimiston väen käyttöön.