Etäpesula – palvelemme ympäri Suomen

Työvaatehuolto

Haluatko tuoda pyykit pesuun vastaanottopisteelle?

Etsi lähin vastaanottopisteesi kätevästi haun avulla. Mattoja ei tarvitse pakata etukäteen kuljetusta varten, sillä ne pakataan vastaanottopisteellä mattopussiin. Muut tekstiilit voi pakata esimerkiksi jätesäkkiin tai muovipussiin.

HUOM! Otamme vastaan vain ehjiä tekstiilejä. Emme tee kemiallisia pesuja, joten Pyykkituvalla EI voi pesettää esimerkiksi villakangastakkeja, hääpukuja, miesten pukuja tai nahkatakkeja.

Vie pyykit vastaanottopisteelle. Kaikki tekstiilit merkitään vastaanottopistellä asiakkaan nimellä ennen kuljetusta Pyykkituvalle. Kerrothan tuodessasi pyykit, mikäli tekstiileissäsi on jotain erityistä, joka meidän olisi hyvä tietää (esim. tahroja tai hajuongelmia). Vastaanottopiste tekee meille merkinnän näistä, jotta tiedämme huomioida ne pesussa.

Otamme pesuun mm. matot, petauspatjan päälliset, tyynyt, täkit, untuvatakit, verhot ja muut kodin tekstiilit. Katso hinnastomme täältä

Mattojen pesuhinnasto löytyy täältä

Mikäli sinulla on kysyttävää pyykkeihisi liittyen, voit olla suoraan yhteydessä Pyykkituvalle. Rekisteröimme kaikki pyykit niiden saapuessa pesulaamme, joten tiedämme aina missä vaiheessa pyykkisi menee. Tavoitat meidät arkisin klo 8-16 (info@pyykkitupa.fi / 050 308 8808)

Pyykkien toimitusaika on 1-2 viikkoa. Sinulle ilmoitetaan, kun puhtaat pyykit ovat noudettavissa vastaanottopisteeltä. Pesu maksetaan pyykkien noudon yhteydessä. Emme vastaa Matkahuollosta tai vastaanottopisteiden aukioloajoista jouhtuvista viivästyksistä toimituksessa.

Löydä lähin vastaanottopisteesi

Vastaanottopisteen kautta lähettäessä huolehdimme pyykin pakkaamisesta ja lähetyksestä puolestasi. Löydät lähimmän vastaanottopisteesi alla olevalta kartalta. Voit lähettää matot ja pyykit pesuun myös mistä tahansa Matkahuollon toimipisteestä – katso lähin piste tästä.

Matkahuollon pisteen kautta lähetettäessä pyykit tulee pakata itse jätesäkkiin. Merkitse paketin päälle asiakaspalautuskoodi 9547759 sekä lähettäjän nimi, osoite ja puhelinnumero.

Vastaanottopisteitämme ovat esimerkiksi kukkakaupat, kirjakaupat, kyläkaupat sekä Matkahuollon toimipisteet. Tavoitteemme on rikkoa 100 vastaanottopisteen raja vuoden 2022 aikana. Kaipaisiko teidän kylänne pesulapalveluita tai haluaisitko ottaa vastaanottopisteen palvelut osaksi yrityksesi arkea? Ota yhteyttä!

Etsi

Etäisyys: KM

Get Your Directions

Show Distance In

Use my location to find the closest Service Provider near me

Noutopisteet: 0
Loading...

Directions

Reetta Parpala – VOP-vastaava

Olen Reetta ja toimin Pyykkituvalla vastaanottopisteiden yhteyshenkilönä. Minulta voit kysyä mitä vain mielen päällä olevaa VOP-toimintaan liittyen! Tavoitat minut sähköpostilla, puhelimitse tai vaikkapa Whatsappin kautta:
 
reetta.parpala@kiffel.fi
+358 50 3778979