Yrityspalvelut

Etsitkö yrityksellesi kumppania työvaate- ja pyykkihuoltoon Vaasan seudulla?

Voit myös lähettää WhatsApp-viestin tai avata Messenger-chatiin kanssamme

Pyykkitupa on yrityksen pyykkihuollon paras kaveri, jonka käsissä likaisinkin tekstiili taipuu puhtaan puolelle. Erikoisosaamistamme ovat pöytä- ja lautasliinojen pesu ja mankelointi, minkä vuoksi olemmekin Vaasan hienoimpien ravintoloiden ja hotellien luottopesula.

Miksi pestä pyykit juuri meidän koneessa?

  1. Tässä Pyykkituvassa eivät pyykit mene sekaisin, vaan saat aina takaisin sen, minkä olet jättänyt pestäväksi. Emme pese eri asiakkaiden pyykkejä koskaan sekaisin.
  2. Ymmärrämme aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa, ja tiedämme, millaisia kustannusongelmia syntyy, mikäli puhtaat pyykit eivät ole sovittuna aikana perillä. Voit luottaa siihen, että teemme sovitut asiat aina aikataulussa.
  3. Pesemme kaikki pyykit paikallisesti Vaasassa, jolloin pesun jättämä hiilijalanjälki on minimoitu.

Kuinka yhteistyömme toimii?

  1. KARTOITUS – käymme läpi yrityksenne pyykkihuollon tarpeet.
  2. TARJOUS – laskemme kartoituksen pohjalta tarjouksen. Päälle pantavat vaatteet ja kaitaliinat pesemme kappalehinnalla, muissa tekstiileissä pesun hinta määräytyy kilomäärän mukaan.
  3. SOVITAAN YKSITYISKOHDAT – päätetään pyykkien toimitustapa, aikataulut, mahdolliset avaimet tai sisäänpääsykoodit sekä muut työn aloittamisen kannalta olennaiset seikat.
  4. HOMMA ROKKAAMAAN – hoidetaan pyykit puhtaaksi, kuten on sovittu. Irtisanomisaika palveluillemme on aina nolla päivää, sillä luotamme työmme jälkeen.

Yrityspuolen asiakkaitamme ovat esimerkiksi: